2016. február 18., csütörtök

10+2 húsvéti dekoráció - Helló nyuszi! Helló tavasz!

Nyuszis-tavaszváró sorozat I. rész.
Végre sikerült idejében és előre terveznem, gondolkoznom.
Raklap és szelet fa dekorációkat mutatok, teljesen vegyes technikával, méretben. Van köztük natúr, festett, kézzel festett, stencilezett, transzferált... egészen aprócska és fél ajtónyi méretű is. A kollekció minden darabja kézzel készített, egyedi tervezésű (!), kézi kivitelezésű.
Sok szeretettel:)



HELLÓ NYUSZIK!




1. Helló nyúl tábla

Nagyjából A/4 magasságú csiszolt deszka, rajta nyuszika, csipke és egy nemezelt gyapjúfilc pompom farkinca. Szélein metálos rózsaszín viasszal díszítve... de azért szolid darab:)

Mérete 13 x 27,5 cm

Ára: 2800 Ft








2. Helló húsvét fatábla

80 cm magas deszka, saját készítésű stencillel festve, ráapplikált vidám zászlóval, húsvéti színekkel.
Ajtóra, falra akasztható, de akár bejárati ajtó mellé is támasztható.
 

Mérete: 24 cm x 80 cm


Ára: 6900 Ft








3. Lippitik fatábla

Ismeritek Rémusz bácsit? Gyermekkorom kedvenc meséjéből... sosem fogom elfelejteni, ahogy apukám állhatatosan meséli ezredszer is, hogy "és akkor lépéseket hallott: lippitiklippitik...." én legalábbis így hallottam... hát innen az ötlet.
És aztán (a kép elkészítése után persze:) megnéztem, hogy is van ez pontosan, döbbenten olvasom, hogy lippiti-klippiti. (Azóta fórumtémában is rátaláltam, szóval nem én vagyok az egyetlen, akinek ez ÍGY kedves).
Na, majd ilyet is készítek, meg olyat is... 


Mérete: 14 cm x 25 cm
Ára: 3300 Ft





4. Három nyulak fatábla

"Mit csináltok három nyulak, úgy ültök ott, mint az urak!" Még jó, hogy ennyit mesélek én is a gyerekeknek, jönnek az ötletek közben:) Máskor nem is lenne rá időm, szóval jó ez így.
A/4 széles deszka, transzfer. Felakasztható.


Mérete: 22,5 x 12,5 cm
 Ára: 2700 Ft



5. Csokinyuszi fatábla

Ééééééééés a kedvencünk a CSOKINYUSZI. Mert szeretjük a nyuszit, de a csokinyuszit még jobban. Személy szerint ez a kedvencem. 34 cm széles deszka, transzfer, csipke. Felakasztható.

Mérete: 34 x 14 cm

Ára: 3800 Ft


6. Játéknyuszis fatáblácska

Ez egy kis játéknyuszi, kicsit szomorkás, kicsit ütött-kopott, de nagyon megtetszett a régies hangulata és ellensúlyoznom kellett a lelkemben ezt a sok modern nyulat (fent:). Hát így jött ő, amúgy a lányom kedvence.


Mérete: 5.5 x 7 cm-es ovális


Ára: 850 Ft



HELLÓ TAVASZ! HELLÓ VIRÁGOK!



Kisebb méretű képek, elsősorban bejárati ajtóra szántam, természetesen falra, konyhába, gyerekszobába is teljesen jól passzolnak.



7. Helló tavasz! fatábla

Kisebb méretű szeletelt fára készültek a "Helló tavasz" és "Végre tavasz van feliratú" képek. Virágmintás, szívecskés, romantikus, tavaszias... mi kell még? 

Mérete: 11 x 13 cm


Ára: 1900 Ft








8. Végre tavasz van! fatábla

Kérges fa szelet, fehérre festett alapon szivecskés, vonalkás mintával.


Mérete: 14 x 12 cm



Ára: 1700 Ft








9. "Madárház"Házikó formára vágott fa lap, transzfertechnikával készült mintával. Az alap zsákvászon-szerű, rusztikus, rajta vékony faágon nézelődő kis kék madár.

Mérete: 9,5 x 14 cm


Ára: 1300 Ft









10. Tavaszi szél.... házikó fatábla

Az alap halvány indás, madaras, szőtt hatású minta, a felirat: "Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom" Imádom-imádom.



Mérete: 9,5 x 14 cm


Ára: 1900 Ft








11. Nyílnak a virágok fatábla. 

Nyílnak, és ha nincs kertünk, akkor jó lehet ezt naponta többször elolvasni, tudatosítani, elménkbe vésni, hogy menjünk már kifelé!!!!


Mérete: 13,5 x 18,5 cm


Ára: 2400 Ft









12. Bóbita képpár.

Pitypangos mező lepkékkel, két különböző mintázattal. Az egyik kockás, vidám, a másik kicsit romantikusabb, virágos. Kinek mi jön be, tessék válogatni.
"Bóbita, bóbita táncol"..... vajon honnan jutott ez is eszembe?! :)




Mérete: 13 x 15 cm

Ára: 1900 Ft

























Közeleg a tavasz, a húsvét, a képek megrendelhetők a rendeles@bohodesign.hu címen.

Facebook oldalamon minden munkámat megtalálod ITT, ha kedveled az oldalt, folyamatosan értesülhetsz az újdonságokról, játékokról, akciókról. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése