2016. augusztus 4., csütörtök

Bútorfestő workshop - most nagycsaládos anyukáknak

Idéznék egy résztvevő facebook megosztásából, aztán mesélek: "Játszótér anyukáknak 2,5 - 3 óra mély relax, szigorúan gyerekmentes énidő, kávéházi udvaron, jó társaságban, klassz tevékenységgel. Színek, anyagok, variációk egy témára, ami : festés, fára. Technikák, tanulás, együttlét, limonádé  Sütik, kávé, magvak, aszalt áfonya, festékek, paszták, waxok, stencilek... Sámli, tálcák, fadobozok, stb...Én mondjuk lehet, hogy újragondolom a sajátomat, mert ambivalens érzeteim voltak vele kapcsolatban már tegnap is. De ez azt jelenti, hogy újabb alkotási szakasz veszi kezdetét ...  Köszi, Györki-Iványi Zsófi & Boho Design, kérek még !"


És akkor jöjjön az én élménybeszámolóm. Nem titkolom, egész nyáron összezárva a gyerekekkel..... hát megőrülünk néha egy picit nem? És akkor az ember lánya menekülne a formabedobók, homokozólapátok és fürdőpelenka világából....nyugalomba, szépségbe, harmóniába, csöndbe, egyedül elszürcsölt limonádéba, kinemhűlt kávéba, vagy jól esne olyan sütit is enni, amit nem köpött ki előtte senki:) Éljenek a kisgyerekes évek, de azért kell egy kis szünet...
Ekkor találtam ki, hogy a bútorfestés bizony olyan minőségi "énidő" amit minden anyukának ki kell próbálni. Közösségben lenni, alkotni, gyerekmentesen, csendben vagy csacsogva és közben tanulni, létrehozni valamit. Hát így voltunk mi együtt, köszönöm!!!Szóval Dunakeszin festegettünk A Kávéházban, a főtéren. Kellemes hűvös, volt, bitorolhattuk a lenti teraszt. Hát így indultunk neki, sámlit, tálcát, dobozt festettünk, stencileztünk közösen.  Inkább mutatom képekben:A kezdet: ez a rend nem tartott sokáig:)


Indul az alapozás (na, előtte 3D stencillel is felvittünk pár kisebb mintát, csak a fényképezést felejtettem el)

Sötétbarna lazúrral kenjük át a fát.

stencilezünk: a 3D stencileket festett mintákkal egészítettük ki


majd jöhetett a szárazecset

és a metál waxok

...és a színekHátibaba nem akadály:) 

Kaptam néhány visszajelzést, amit megoszthatok:


"Na, ezzel akartam kezdeni a napom, hogy írok neked arról, hogy mennyire jó volt részt venni a foglalkozáson. Felkészült és türelmes voltál, kaptunk segítséget, ötletet ha kellett. Jó hangulatú foglalkozás volt, minden lépésnél ott voltál mellettünk, sok anyag használatával volt alkalmunk megismerkedni. " Ildi


"Szerintem szuper volt, jó oktató voltál, elmagyaráztad mindig az aktuális lépéseket, és aztán az egyedi kérdésekben is mentél segíteni." ZsófiHa érdekelnek a BOHOdesign workshopok, írj az info@bohodesign.hu címre és a következő alkalomról értesítelek.

Ha követsz a facebookon, biztosan nem maradsz le semmiről:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése