2016. április 26., kedd

Kedvencek a "Tündérek és sárkányok" kollekcióból (és aki megnyer egyet:)

Szóval játszottatok, ami szuper, mert valaki nyer egy táblát, én pedig jó látom, miket szerettek:) S arra gondoltam, hogy a nyereményen túl adnék még egy kis kedvezményt is, A KEDVENC táblákat, azaz, amiket majd ebben a posztban bemutatok, egy hétig kedvezményes áron rendelhetitek meg... a készlet erejéig, úgyhogy nem árt sietni:) 


1. Abszolút első helyen futott be a Cssssssssssss! Apa és anya alszik. 

Messzemenő következtetéseket nem szeretnék levonni, de mintha kicsit fáradtak lennénk mindannyian, nem? :) Majd elmúlik...... Egyébként Barbara rendelte az eredeti táblát, az ő visszajelzése szerint már a rendelés napján működött, mintha többet aludt volna, s a helyzet azóta szignifikánsan nő. Ugye????







2. Szép álmokat! Tündérlányos tábla

Ez is rendelésre készült, úgyhogy bátorítalak Benneteket, hogy kérjetek bátran képet, választott szöveggel, mert úgy tűnik, EBBEN JOBBAK VAGYTOK:)








3. Pszt! A kissárkány végre alszik!

Kedvenc szavazatom a "kisasszony végre alszik" volt, gondolom tudatalatti elírás lehetett:) Hát igen, van, amikor egy anya ölni tudna, ha a parkettanyikorgással valaki felébreszti a több órán át tartó altatásba éppen beleszenderedő csemetét. Társasház bejárati ajtajára is akasztható.... csak mondom:)

A szöveg szabadon cserélhető "Pszt! ANYA végre alszik!"-ra. Apukáknak ajánlom.


4. Szép álmokat! Sárkányos tábla

Így a fiam szokott aludni, s rá valóban igaz a "jóllakott napközis" jelző. 











Elég macerás sorsolás volt, egyesével strigulázgattam a kedvenc táblákat, s azok közül sorsoltam, akik a "Csssssss! Apa és anya alszik" táblára szavaztak.

Végül a nyertes Kulcsár-Deák Andrea lett:) És még messzire se kell mennem, ahogy nézem.




A teljes választékot a weboldalon érhetitek el, és a meglévő készlet erejéig 15% kedvezménnyel rendelhettek! (a kuponkódot pedig csak körülírom: lila és fehér illatos tavaszi virág, csupa kisbetűvel)

http://bohodesign.hu/lakasdekoraciok/tunderek-sarkanyok-kollekcio


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése